Lidt om mig

Jeg hedder Niels og bor i en omegnskommune til København.
Her har jeg boet og arbejdet i mange år. Jeg er så heldig at vores hus ligger tæt på strand, havn og park. En gang var vi fem der boede i huset. Nu er vi kun to.

Jeg er glad for at bo hvor jeg gør, men elsker også at rejse ud. Jeg er så heldig, at det kan jeg gøre flere gange om året. Det betyder at, når efteråret og vinteren er blevet for våd, klam og kedelig, så futter vi til sol og varme. Ude er godt men hjemme bedst. Så er det rart med en triviel, vel planlagt hverdag lagt i

Vi skal ikke køre langt på cykel før vi kan se ud over Køge bugt. På en klar dag og med en kikkert kan vi se ned til Strøby. På klare og varme solskinsdage så er hele bugten fyldt med hvide sejl. Går vi nogle få hundrede meter kommer vi til en sandbadestrand. Den er meget populær blandt børn og pædagoger. Der er også en fin udsigt til Kalvebod Brygge og Valby parken

Min familie

Jeg er så heldig at være en del af en stor familie med hustru, 3 børn, 6 børnebørn, 2 søstre, 2 svogre, 1 svigersøn, 2 svigerdøtre og et utal af niecer og nevøer.
Vi mødes alle med passende mellemrum, og det er en kæmpe gave, især når jeg tænker på, hvor godt vi har det sammen.
Jeg har også en hel del rigtig gode venner. Nogle ser jeg mindst én gang om ugen, andre mindre. Det er alle venner der ville stå der, hvis jeg bad om hjælp, og jeg vil stå der øjeblikkelig, hvis jeg hører det samme fra dem. Jeg er yderst taknemmelig for at have så gode og tætte relationer til en stor gruppe mennesker.
Covid -19 har nu i et år ændret på vores sædvanlige måde og hyppighed med at være sammen på. Godt at telefonen og Facetime er opfundet og at vi kan købe ubegrænset telefontid til rimelige penge.